logo300logostykiگیاه ودامگیاه ودام
  • اصلی
  • فروشگاه
  • محصولات
    • محصولات کشاورزی
      • بذور کشاورزی
      • سموم کشاورزی
      • ادوات کشاورزی
    • سموم بهداشتی
    • کودهای کشاورزی
      • كودها (سان لايت كانادا pal Agro )
      • نواگرو
      • سپتا
    • روغن ها و مكمل ها
    • قارچ کش ها
    • کنه کش ها
    • حلزون کش ها
    • نماتد کش ها
    • علف کش ها
    • دیازینون
  • استخدام
  • اعطای عاملیت
  • اخبار و مقالات
    • اخبار
    • مقالات
  • مدیریت کاربری
    • ناحیه کاربری
      • ورود
      • قوانین و مقررات
      • نام نویسی
      • بازیابی گذرواژه
      • فراموشی گذرواژه
      • خروج
    • حساب کاربری
    • تسویه حساب
    • سبد خرید
  • درباره ما
  • تماس باما
0

ریال 0

✕
شاهی
نوامبر 23, 2017
کاهو
نوامبر 23, 2017
Show all
1045961_68119969
dJlx74
images
peperoncino

فلفل قلمی تند

Category: بذور کشاورزی Tags: تفاوت بین فلفل تند و شیرین تند خواص فلفل شرکت پرتونار شرکت گیاهو دام مزرعه نمونه خراسان فلفل تند فلفل قرمز ویتامیت های موجود درفلفل
Share
0
Description

به نظرتان فلفل تند بهتر است یا فلفل شیرین؟!

اگر ظرفیتش را دارید، فلفل تند بخورید!
فلفل تند و شیرین یا فلفل دلمه ای، محتوی فیبر و آب هستند.

هر دو حاوی ویتامین C و مقادیر زیادی آنتی اکسیدان و ترکیبات کاروتنوئیدی هستند؛

این ترکیبات کاروتنوئیدی مواد محلول در چربی هستند که باعث ایجاد رنگ های مختلف از قرمز و نارنجی تیره تا سبز و بنفش و سیاه، می شود.

البته طعم تند برخی فلفل ها به دلیل مواد قلیایی است که در آنها وجود دارد و طعمی تند و کمی تلخ را ایجاد می کند.

البته فلفل تند، ویتامین C زیادی دارد و حتی می توان گفت غنی ترین منبع ویتامین C است اما از آنجا که در غذاهای ایرانی کمتر استفاده می شود، منبع غذایی مهمی برای تامین ویتامین C افراد محسوب نمی شود.

در کل همه فلفل ها می توانند به بالا رفتن متابولیسم بدن کمک کنند اما فلفل تند می تواند انرژی غذا را تا حد زیادی بالا برده، باعث گرمازایی در بدن شده و در نهایت منجر به کالری سوزی و کاهش وزن شود.

با اینکه استفاده بیش از حد از فلفل تند عوارضی ندارد و افراد هندی یا ساکنان آسیای دور با وجود مصرف غذاهای بسیار تند که برای ما ایرانی ها غیرقابل تحمل است، دچار مشکل نمی شوند اما از آنجا که در فرهنگ غذایی ما، خوردن غذاهای تند چندان متداول نیست،

سیستم گوارشی بسیاری از افراد به غذاهای اینچنینی عادت ندارد و ممکن است بعضی افراد با خوردن این غذاها دچار سوزش معده، بالا رفتن فشار خون یا افزایش تپش قلب شوند.

همچنین خوردن فلفل های تند به همه افراد، به خصوص افرادی که دچار مشکلات گوارشی بوده، به ویژه افراد مبتلا به هموروئید، به هیچ عنوان توصیه نمی شود چون باعث وخیم تر شدن حال شان می شود. فلفل

 

فلفل تند موثرتر است:

هر دو فلفل، هم تند و هم شیرین خواص زیادی دارند که مشابه هم است؛

انواع فلفل حاوی مقدار زیادی آنتی اکسیدان های مختلف با خواص ضد سرطانی و ضد بیماری های قلبی-عروقی و ضد بیماری های مزمن هستند و خاصیت ضد التهابی شان بسیار زیاد است.

البته تمام این خواص در فلفل تند بسیار بیشتر از فلفل شیرین است و شدت تاثیر گذاری اش بیشتر از فلفل شیرین است.

تنها مشکل فلفل تند این است که برخی افراد نسبت به آن حساسیت دارند و به هیچ عنوان نباید این نوع فلفل را مصرف کنند، بنابراین به همه بیمارانی که برای مصرف فلفل تند مشکل دارند، توصیه می کنم از انواع فلفل های شیرین و دلمه ای با رنگ های متفاوت استفاده کنند.

این فلفل ها حاوی رنگدانه های متفاوتی هستند که هر کدام خواص آنتی اکسیدانی بسیار مفیدی دارند و بهتر است تمام بیمارانی که نمی توانند از فلفل تند استفاده کنند، فلفل شیرین با رنگ های مختلف میل کنند.

 

زیاد فلفل تند نخورید!

از نظر خواص تغذیه ای تفاوت چندانی بین فلفل تند و شیرین وجود ندارد و فقط فلفل ها با رنگ های مختلف، ترکیبات کاروتنوئیدی متفاوتی دارند و از لحاظ ارزش غذایی تفاوت چندانی با یکدیگر ندارند.

همه انواع فلفل ها حاوی آنتی اکسیدان هایی مثل ویتامین E هستند که قوی ترین آنتی اکسیدان است و برای سلامت افراد بسیار مفید و موثر.

اما از لحاظ تغذیه تفاوت چندانی بین فلفل تند و شیرین وجود ندارد. تفاوت عمده آنها به ترکیبات فلاوونوئیدی و ترکیبات آنتی اکسیدانی برمی گردد که باعث طعم تند در برخی فلفل ها می شود.

مسلما ترکیبات تند باعث ترشح بیشتر اسید معده می شود و افرادی که به غذاهای تند عادت می کنند، در دراز مدت ممکن است به مخاط دستگاه گوارشی خودشان آسیب برسانند.

چراکه وقتی افراد ذائقه خودشان را به تندی عادت می دهند، بعد از مدتی حساسیت گیرنده های حس چشایی شان نسبت به طعم تند پایین می آید و به همین دلیل مجبور می شوند مقدار تندی غذا را بیشتر کنند تا باز هم طعم تند آن را احساس کنند.

طعم تند در حد تعادل، طعم مطلوبی است که حتی می تواند قدرت پذیرش غذا را افزایش دهد.

اما همان طور که گفته شد مصرف بیش از حد فلفل می تواند باعث آسیب به بافت یا مخاط دستگاه گوارش شود.

در نهایت فراموش نکنید که تغذیه علم تنوع است و استفاده از هر دو نوع فلفل، تند و شیرین، در حد تعادل بسیار خوب است و طعم تند به شرطی که بیش از حد نباشد، می تواند باعث ایجاد تنوع و تغییر ذائقه شود.

Reviews 0

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “فلفل قلمی تند”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Related products

  • پرتوفیکس پرتونار 8%(نیم لیتری)
    ریال 0
  • متالد هاید6% حلزون کش (250 گرمی)
  • بذربامیه
    ریال 0
  • بروموپروپیلات پرتونار 25% (1لیتری)
    ریال 0
  • ایمیدیا کلوپرید پرتونار 38%(150 سی سی)
    ریال 0
طراحی و تولید گروه نرم افزاری آسا پردازش راد
✕

Login

Lost your password?